2021-12-28 1411 浏览
结婚周年纪念,拣左间西餐,加上我地两个都劲中意食海鲜,睇中佢半自助有好多海鲜就决定试下经OpenRice 订位,写低系周年纪念,谂住睇下餐厅会唔会有小小安排,饭前一天,收到sms上网确认订位,网上又再问多次系咪有特别日子庆祝,加上去到餐厅,见到一只只碟写好左happy anniversary,内心谂住应该可能会有个小甜品唔理咁多,坐低点左2个主菜就出去拎野食冷盘、沙律种类多,样样都好味,去到试肉类,佢有即切牛肉同鸡,味道都好好跟住试海鲜喇,满心期待,其实海鲜都好新鲜,味道都唔错,呢个价钱绝对食得过,系蟹就细条左啲瘦左啲,最可惜啲蚝好多蚝碎壳螺又好多沙食左2转就唔想再食去到主菜,我地点左和牛同鱼,无咩大惊喜,不过不失西餐黎讲,枱同枱之间都算几近同嘈,可能加上圣诞比较多人同忙,虽然无限时,但我地食左个半钟就埋单,最后无因为周年纪念有特别安排,可能佢地太忙又无预我地咁早走

唔理咁多,坐低点左2个主菜就出去拎野食

螺又好多沙
食左2转就唔想再食

去到主菜,我地点左和牛同鱼,无咩大惊喜,不过不失