2021-05-01 133 浏览
今日早收工又唔想咁早返屋企,就自己一个行下街,行到累累地就去到呢间餐厅,因为太累,好快就坐底左。首先我点左个牛柳石锅,上碟个时系一成熟,可自行用个石锅既热力整到几成熟都得,完全由自己话是,肉汁非常鲜嫩,而且好新鲜。又唔会好油腻,好岩女士们食。我自己最钟意系七成熟,个肉系最好味。桌上重有三支调味料,有盐,辣椒粉,黑胡椒,可以自行加料。再点咪啲酱汁食非常野味。系可以自行调教酱汁。想点混就点混。另外重有自助bar,有沙律,汤同咪白饭。我觉得个沙律好新鲜,加咪啲dressing食,非常美味。我个人就最钟意个红萝卜牛肉汤,材料非常之多,啲牛肉入口即溶,真系好好味,我忍唔住都饮左两大碗,系完全自助想饮几多就饮几多。个白饭都系任装,旁边有啲紫菜粉,放系面道都好有口感。

桌上重有三支调味料,有盐,辣椒粉,黑胡椒,可以自行加料。

再点咪啲酱汁食非常野味。系可以自行调教酱汁。想点混就点混。

个白饭都系任装,旁边有啲紫菜粉,放系面道都好有口感。