2022-04-25
好耐冇出街食饭呀 食得好耐冇嚟湾仔我喺我以前返𠮶间教会对出马路地舖原来开咗一间日式石烧牛专门店, 好耐冇去日本呀真系好挂住日本嘅嘢食. 见呢度位置方面装修好日式就入去试下啦我不嬲都好钟意食牛扒嘅通常出街食因为自己煮得冇咁好食呢一度系半自助式嘅 珍珠米饭牛肉汤同埋椰菜沙律都可以添食自助就要行出去攞啰热辣辣嘅牛扒就喺个热石上面烧住奉上180 gram嘅牛柳配饭都已经好够热上面一路食一路慢慢烧好juicy呀啖啖肉嘅牛都好厚 仲可以拣日式嘅酱汁喇蒜头同埋辣酱简简单单仲可以加啲盐同黑胡椒咁加少少就好好味啦啲牛.呢度座位都好舒服一啲都冇焗促感, 贩卖机感觉真系好似去咗日本咁呀啲牛好新鲜好juicy午餐都好经济实惠呀另外仲有鸡呀鳗鱼咁样价钱一啲都唔贵 返工食lunch真系一个好嘅选择