2022-06-07 17 浏览
🙌🏻放假当然就想咩都唔谂慢活一下,享受返啲正常节奏嘅生活,再加上平时嘅压力,真系要好好比自己放松下!☕️路过湾仔圣佛兰士街嘅「Busy Bird Bottle 」,小店环境非常Chill!门口摆放著啤酒箱堆砌成嘅枱,特色又复古。可以静静地坐在室外,食个Brunch,享受街角风景,渡过一个悠闲下午。🍔Brunch Menu(12-4pm)有齐薯条汉堡,包一杯饮品,价钱只系$128,都好抵食!钟意饮酒嘅话,仲可以试埋自家品牌嘅CBD啤酒🍻🐮我就试左A5和牛汉堡:胀卜卜嘅包身好松脆,牛肉味劲香浓,配上芝士蕃茄、生菜、酸瓜非常惹味!厚切嘅粗薯条新鲜炸起,香脆可口!🦀️特别推介软壳蟹汉堡:原只炸起金黄酥脆,蟹身饱满多汁,食到蟹嘅鲜香滋味!加上特制酱汁,香、辣、脆集于一身,根本无法抗拒呀!🧀另外叫左个Cold Cuts:入面有Parma ham、意大利辣肠、车打芝士、酸瓜同多士,丰富滋味!
🙌🏻

☕️

🍔
Brunch Menu(12-4pm)

🐮

🦀️