2007-12-31
开初见到呢度长长回转, 仲以为呢间系一间新开回转寿司, 落order时发觉, 寿司menu好少款, 反而有好多小食, set lunch, 而且d set都几抵tim wo. 相信似日本料理加回转寿司.寿司有平有贵, 三文鱼$10, 不过几新鲜, 味道唔错. 本来想食卷物, 见碟碟都系六件, 四十几蚊, 今日只有我和朋友两个, 六件太多啦, 无叫到. 再试海鳗, 墨鱼, 一般啦.蟹膏芝士山芋饼$38, 其实唔系好知咩, 见d料钟意食就叫试下, 皮系山芋饼, 好淋好软, 无咩味道, 中间夹住一块芝士加d蟹膏, 蟹膏味道唔浓, 唔系好食得出味, 芝士味就反而太重啦.猪软骨拉面$36, 猪软骨都几好, 够淋. 拉面都ok.环境卫生服务, 感觉都系一般.

猪软骨拉面$36, 猪软骨都几好, 够淋. 拉面都ok.

环境卫生服务, 感觉都系一般.