2024-06-13 71 浏览
响Airside晚餐真系唔错既体验,首先讲下我哋拣嘅🐂和牛西冷Crossover🦞龙虾Pizza🍕,呢个双拼Pizza🍕真系好有趣,两种唔同嘅配料混合埋一齐,口感非常丰富,配料十足,真系每一啖都充满惊喜😋跟住就系香草酱虾樱桃茄意粉,呢个意粉嘅味道香浓,每一啖都充满住香草同虾嘅鲜味,再加上樱桃茄嘅酸甜味,令到整个菜色更加平衡🥰饭后甜品方面🍨,我哋拣咗焦糖香蕉并Rum酒提子Gelato。呢个甜品有好多雪糕口味拣,真系令人目不暇给😍。雪糕味道清新,焦糖香蕉同Rum酒提子嘅组合甜而不腻,为整个晚餐划上完美句号。再讲下饮品,我哋点咗抹茶王朝沙冰同橙汁🍹。抹茶王朝沙冰口感绵密,而橙汁则清爽解渴🍊,两者都非常搭配晚餐嘅美食💛除咗食物之外,整体服务质素都非常高👍。职员服务态度良好❤️,时刻都好有礼貌,仲不时留意我哋嘅需要,令我哋感觉非常舒服。环境方面亦都好优美🌟,气氛宁静舒适,真系一个放松心情嘅好地方🍷