餐厅: 泰苑魚翅海鮮酒家
资讯:

2012-03-11 475 浏览
今晚系南丫岛既最后一站二人餐198的确抵食此餐有鼓油虾或白灼虾,咩系鼓油虾? 就系古法煎虾,虾壳其实系好大虾味,将虾煎香,虾油就会流出,加上鼓油,可以连壳食。鱿鱼比较小, 新鲜, 不过唔系最新鲜的味度炒蛏子有大有小鲍鱼仔两只再炒一碟时菜(40), 可惜漏了单, 不过我要加饭, 改左杨州炒饭(40)以呢个价钱计,唔可以挑剔太多你想要同区, 好食, 去天虹, 二人餐458包免费私船来回. 要抵就话要去西贡我对海鲜无大要求, 呢个系我系南丫度两天游最贵最丰富既一餐我系特登用广东话, 因为香港越黎越多中共语言文化
今晚系南丫岛既最后一站

二人餐198的确抵食

鱿鱼比较小, 新鲜, 不过唔系最新鲜的味度

炒蛏子有大有小

鲍鱼仔两只

以呢个价钱计,唔可以挑剔太多

我对海鲜无大要求, 呢个系我系南丫度两天游最贵最丰富既一餐

我系特登用广东话, 因为香港越黎越多中共语言文化
二人餐
鼓油虾