2021-04-30 413 浏览
【南丫岛西式cafe配靓景💛】/////4月头嘅复活节假期去左南丫岛 𠮶日红日比想像中少人😆榕树湾大街有好多咖啡馆、酒吧同埋精品商店 行远少少仲有个洪圣爷湾泳滩可以玩下水 而呢间西式cafe嘅店员好nice好热情 比左个靓景位我地叹burger⛱ 我同朋友都食到唔舍得走🥰.👉🏻Fish Burger🍔 ($55)汉堡包有好多配料 配料都好新鲜😚鱼柳炸到外脆内软 面包新鲜软熟包体夹住芝士、生菜、沙律酱 配搭几清新.👉🏻Cheese+Bbq Sauce Smoked Sausage On Baguette🥖 ($35)配料有香肠、芝士同埋甜酱 配搭似热狗😬整体味道酸酸甜甜 法包包体偏硬 软熟少少会更好.👉🏻Cocktail🍹 ($70)我地order左一杯sex on the beach☺️酒精主要系伏特加酒 再加Peach Schanpps 小红莓汁同橙汁 入口有香甜嘅味道 之后就会有伏特加酒清新嘅感觉 果味较重————杰伊鸟餐厅 (南丫岛)南丫岛榕树湾大街15A号地舖
【南丫岛西式cafe配靓景💛】
/////

👉🏻Fish Burger🍔 ($55)
汉堡包有好多配料 配料都好新鲜😚
鱼柳炸到外脆内软 面包新鲜软熟
包体夹住芝士、生菜、沙律酱 配搭几清新
配料有香肠、芝士同埋甜酱
配搭似热狗😬整体味道酸酸甜甜
法包包体偏硬 软熟少少会更好
👉🏻Cocktail🍹 ($70)
我地order左一杯sex on the beach☺️
————
杰伊鸟餐厅 (南丫岛)
南丫岛榕树湾大街15A号地舖
2021-04-05