2022-04-28 1281 浏览
最近下屋企困耐左,都想去远𝚍放松下,当去个小旅行🏖️🥰前排就同朋友去左南丫岛,经过就试左下哩间餐厅🍴✨哩个餐厅系酒吧餐厅,成间都好外国风,一开始经过觉得有小小难踏出一步入去🤭入到去发现虽然店员系全部讲英文但系佢哋都好亲切,食物都意外地比想像中平好多💖🤩食物味道都吾错,比到惊喜我❤️推荐比大家~餐厅门口就有个小沙滩同埋望海,望住海食野真系好叹🥰🌭️𝙲𝚑𝚎𝚎𝚜𝚎+𝙱𝚋𝚊 𝚂𝚊𝚞𝚌𝚎 𝚂𝚖𝚘𝚔𝚎𝚍 𝚂𝚊𝚞𝚜𝚊𝚐𝚎 𝙾𝚗 𝙱𝚊𝚐𝚞𝚎𝚝𝚝𝚎$𝟹𝟻配料有香肠、芝士同埋甜酱,整体味道酸酸甜甜面层有超多芝士😍食落又唔会好腻个热狗包仲要唔同平时果啲好软身,反而好有咬口✨店员仲问我地要吾要埋热狗切落黎既另一半,仲特登帮我地烘过好似食紧猪仔包咁🥰🐟𝙵𝚒𝚜𝚑+𝚌𝚑𝚒𝚙𝚜$𝟼𝟶岩岩新鲜炸好既炸鱼同薯条🥰鱼肉好软熟,皮薄,薯条都够香脆,哩个份量都价钱真系好高𝚌𝚙值✨🍫𝙸𝚌𝚎 𝚌𝚑𝚘𝚌𝚘𝚕𝚊𝚝𝚎$𝟸𝟻呢杯有惊喜✨朱古力味超级浓❤️饮落又唔会好甜,面头仲有个迷你伞装饰同埋大量彩针糖,用料好有诚意🥰☕️𝙻𝚊𝚝𝚝𝚎$𝟹𝟻饮落就系普通嘅𝚕𝚊𝚝𝚝𝚎,味道正常,始终呢一间唔系专门冲咖啡,唔会话特别好饮咁🤔另外有比到糖浆大家可以睇吓加唔加
最近下屋企困耐左,都想去远𝚍放松下,当去个小旅行🏖️🥰
前排就同朋友去左南丫岛,经过就试左下哩间餐厅🍴✨
餐厅门口就有个小沙滩同埋望海,望住海食野真系好叹🥰

配料有香肠、芝士同埋甜酱,整体味道酸酸甜甜
面层有超多芝士😍食落又唔会好腻

🐟𝙵𝚒𝚜𝚑+𝚌𝚑𝚒𝚙𝚜$𝟼𝟶