2023-08-07
转转鸡卷今日去食嘅时候,已经差唔多收舖,所以净系试到佢嘅鸡肉,羊肉已经卖晒。老板系外国人都叫有啲风情,所以佢整出嚟嘅转转鸡卷,都有啲外国嘅味道。首先佢个皮又唔会好干,另外加够足够嘅酱汁落鸡肉度,临尾食完成手都系酱,鸡来讲肉质都比较滑,唔会太干,所以都几推荐。转转鸡配饭由于佢卖晒羊肉,所以叫多个饭都唯有叫鸡肉,鸡肉都系同转转鸡卷一样,肉质红色,唔干身,加埋佢有三个酱汁,分别系蒜蓉酱,薄荷酱同辣椒酱。个人建议就系蒜蓉酱沟辣椒酱一齐食,咁先最好食。羊肉鸡肉拼盘呢个系最贵,但系最唔推介嘅一个拼盘。初头叫嘅时候谂住有啲羊肉食吓,点知嚟到全部肉都好鞋,同好干。啲酱都救佢哋唔到,羊肉就比较臊,我个人就食得到嘅,不过加埋柴皮肉就争啲。环境佢开喺K11对面,地理位置都算唔错。佢起身,不过佢通常都系坐吧枱,隔离有间铺仔有三个位左右。亦都冇冷气,夏天去就争少少。但系胜在有南亚风情,职员都好好人,好热情招待,呢个价钱算系咁啦。
转转鸡配饭
羊肉鸡肉拼盘