2019-04-17 2154 浏览
成日北上食串烧食得多 返到香港就心思思又想食过自己住鸭脷洲 听朋友话大街开左间几好味既串烧即刻走去试试佢去到见到 原来舖头坐位唔多 十个左右似系做街坊生意 睇佢地餐牌 价钱又合理要等一阵位都决定等职员见我地等位 都好好主动叫我地落单先话烧野要需时 落定可以烧定 真心觉得几好所以等完10分钟 坐低就即刻有野食第一样系炸墨鱼咀(无影到🙈)佢个炸粉酱唔太厚 个墨鱼咀又大大粒 几好食牛仔骨呢个必食❤️❤️好好味 唔韧有牛味 食完仲要覆卓猪颈肉 佢唔系薄身果只 佢切到类似正方式咁 几有口感 好食👍🏻牛舌又系必食推介 佢厚厚地 有口感 仲要20蚊有4件 又抵又好味🤤🤤金菇 娃娃菜可能佢唔似大陆吉住一串串咁烧 用锡纸包住 佢无左烧烤既味道 似自己去烧野食果种烧 唔太够味 失色左啲重点 烧圣子王呢个好正❤️❤️佢烧得岩岩好 加上啲蒜蓉 好鬼香 最后上烧茄子食过烧茄子 都知呢个必叫 无得输既 果然最后都无令我失望 唔错其余既串烧都好味❤️❤️鸡肾好入味 鸡皮烧到脆卜卜整体性价比好高临走同店员讲 先知原来可以whatsapp落定单😂咁下次就可以知有无位 又可以一去到就有得食以南区黎讲 不恼都无咩串烧舖大串都系一个好选
成日北上食串烧食得多 返到香港就心思思又想食过

要等一阵位都决定等

职员见我地等位 都好好主动叫我地落单先
话烧野要需时 落定可以烧定 真心觉得几好
所以等完10分钟 坐低就即刻有野食

第一样系炸墨鱼咀(无影到🙈)
佢个炸粉酱唔太厚 个墨鱼咀又大大粒 几好食

牛仔骨