2021-09-13 503 浏览
南丫岛呢个地方假期去呢就预咗迫爆喇,今次我哋就拣咗个平日入去南丫岛度Hea下叹下。🏠就咁听南岛书虫个名仲以为系啲好简约嘅文清小店,食下蛋糕仔咁,估唔到入面都有啲特别嘅嘢可以试到。今次因为得两个人去所以就无嗌到佢个拼盘🥘,惊食唔晒,于是我哋嗌左一个墨西哥卷同埋一个Pizza两份分。墨西哥卷望落颜色好缤纷🌮,开头以为味道会好辣,但馅料加咗唔同嘅甜椒,唔会好青、唔会好辣同时带出咗清甜味道。虽然饼皮有烘过,但系馅料嘅肉汁令到成个饼一啖咬落去唔单止唔会干,仲要有肉汁流出。Pizza方面特别啲拣一个有雪梨嘅Pizza🍐,好少会食到呢个材料整嘅Pizza,会有啲清新,而且饼底系薄皮,够脆又唔会食到好济,分量啱啱好,嚟南丫岛记住一试~喜爱程度:🌮🌮🌮🌮🌮

喜爱程度:🌮🌮🌮🌮🌮