2023-09-14
南美菜,价钱味道也不是我们一般的口味, 普通,当见识过就算我哋睇完OPENRICE 其他食评先去叫咗其他人推荐的前菜CHORIPAN系两小件肠仔饱$80。味道唔差, 就是法兰克福肠加面包味道,冇咩特别,配香草酱和番茄CEVICHHE 系类似沙律酱捞带子刺身, 又系味道唔差, 冇咩特别,不过140 元唔系几抵PORKAREPAS, 也是CORN BREAD 夹住一堆酱肉, 又系差唔多味道,但系就系超市买到𠮶啲墨西哥薄饼然后夹住一啲马莎百货买到嘅酱CHICHA 呢个饮品, 我见到食评话好好, 我哋叫咗, 系一杯提子汁的样子。有点酸。。就是这样了。。真心一点印象也说不出,就是超市买到的大盒饮品都出来的很普通味道(真系饮冻柠茶层次仲高), 50 元一杯唔值得COSTILLA ,RIBS 系好淋, 又系果句,就系RIBS 有啲普通SAUCE,唔觉得特别好食炸饺子系最好味, 皮脆,配合入边嘅鸡肉,洋葱等等。最有特色,90元两小件每人食咗230 元。 我觉得唔系太值。只能够普通去形容。我建议大家可以午餐108 元先去食,不过两件炸饺子做午餐,其实应该不饱。都勉强叫做见识吓南美菜。仲有一点好重要,但系
我哋睇完OPENRICE 其他食评先去
叫咗其他人推荐的前菜
每人食咗230 元。 我觉得唔系太值。只能够普通去形容。
仲有一点好重要,但系佢啲枱好细同埋啲座椅好细。好唔舒服。
坐咗成晚得我哋一台客,临走多咗一枱四位。所以如果你哋想揾个有诗人冇乜人嘅地方,呢度就会系一个好嘅选择😅