-南蛮炸鸡($68)🐔炸鸡够晒新鲜👍🏻,上到黎个阵热到放唔到入口🥵。而且炸鸡唔会炸到太亁身😌,仲保留到d肉汁😙,配埋南蛮酱同三文鱼籽囗感更加丰富😋。下面仲有配到d生菜🥬,一齐食感觉少啲热气又少啲油😎。-吉列玉子三文治($58)🥪原先以为玉子会系软身个只🧐,点知原来系甜蛋玉子烧的感觉😜。面包烘到香脆加埋吉列层夹住厚厚的玉子口感好有层次🤩,再加埋猪扒蛋黄酱酸酸甜甜咁😙,食落去更加开胃😉。-明太子忌廉乌冬($88)🍝浓浓的忌廉加埋明太子的酱汁同鱼籽令到味道食落creamy得黎带点鲜甜同咸味😌。而且一碟份量唔会太多😗,所以配埋小食一齐食就岩岩好😎,唔会太滞😛。-中华素冷面($68)呢个比预期中出色🤩,特别系个昆布菇汁甜甜地岩晒我口味😋。而冷面烟韧得黎唔会冻到成饼野咁黐住晒👍🏻。虽然系素食但系配料都有好多种😌,捞埋一齐食口感都唔错㗎😚。我地的冷面汁就系夹完面再落少少喺自己个碟到食的😛,唔知大家系成碗倒晒落去碗面到定系同我哋一样呢🤔?-味噌三文鱼六野菜便当($118)🍚呢个系店主推介嘅🧑‍🍳,三文鱼用咗味噌腌制再煎开放落去便当到😌,冇落其他酱汁同调味🧂,保留左原先嘅鲜味🐟。而且入面有六种蔬菜🥕,包
-南蛮炸鸡($68)🐔

-吉列玉子三文治($58)🥪

-明太子忌廉乌冬($88)🍝

-中华素冷面($68)

-味噌三文鱼六野菜便当($118)🍚
呢个系店主推介嘅🧑‍🍳,三文鱼用咗味噌腌制再煎开放落去便当到😌,冇落其他酱汁同调味🧂,保留左原先嘅鲜味🐟。而且入面有六种蔬菜🥕,包括抗氧化紫椰菜🥬,汁煮日本甜南瓜🎃同抗炎抗癌西兰花等🥦。每种都有唔同嘅功效👀,完全展示到佢食得健康零负担嘅目的😎,啱晒健康减肥或者钟意清淡的人士食🤪。

-柚子白朱古力蛋糕($48)🍰
大部份都系由柚子白朱古力mousse组成🍫,开头食𠮶阵仲以为系雪糕黎😅。下面有一块消化饼d fd🍪,令到有少少似饼底嘅感觉🤔,而食到去中间会有块柚子味的啫喱🧐,一路食紧甜嘢食落去会好酸好刺激😂,但亦都令到成个甜品冇咁滞口😜。而蛋糕反而系占最少数😌,就系啱啱好喺啫喱下面😗。

-冻mocha($42)🍹
因为我系6:00pm先去食⏰,令到原先最想饮到嘅big party shake冇晒🥲,sad到后尾叫咗饮品都唔记得影😅。不过呢杯味道都唔错😌,相比起加朱古力mix咖啡🤔,更加似mix咗朱古力奶🤨,所以比起一般嘅较甜😗。

-冻咖啡($38)🍹
呢杯就普通斋啡一杯,正正常常😌。

✨点解话呢间系亲子餐厅呢👨‍👩‍👧,因为对面就有一个儿童游乐场🎠,食完嘢又可以带小朋友去放下电👦🏻。各位年轻嘅都唔需要担心💁🏻‍♀️,店入面都有提供到打卡位俾大家影吓相架haha🤳。 不过大家要留意返佢地7:00pm就闩门架啦🤭。