2021-03-16
马来肉骨饭 $88肉骨茶味嘅risotto,好特别嘅口味🧐于是我推介比同行既朋友挑战,自己试一啖🤣甜甜地但无药材味既肉骨茶,味道一般(好彩无自己挑战😎)饭粒既口感其实唔错烟烟韧韧,整体来讲试过就够,唔会再试。椒盐蒲Boy $48/half啤酒酱炸虾🍤炸酱唔会太厚,虾肉爽口,少少椒盐再加微辣既蛋黄酱再配法包系有惊喜既丑搭,最好既系可以买半份,雀仔胃就可以试多几款👏🏻港女家姐 $38Flat white $38环境好chill坐落好舒服,亦有好打卡位影相,其实餐厅主打系手工啤酒,因为去既当系工作中,所以就无试到😩味道:★★★☆☆性价比:★★★☆☆🤜🏻雀仔胃拒绝向嘥位食物说得#打卡cafe #hkfoodie #hkfoodblogger #hkfood #foodstagram #fusion菜 #南丰纱厂 #荃湾美食 #hkcoffee #香港手工啤酒 #手工啤酒
椒盐蒲Boy $48/half
港女家姐 $38