2010-08-25
6月时去~但依加先睇返d相~谂起d间野真系好掂 所以打返个食评俾佢!!!人生第一次去南y岛~同班教友去食海鲜~ 15人 之前问定d朋友南y岛边间好食 系人地知食海鲜好多时都俾人呃好多人都话天x太贵 所以一定唔拣上黎睇到威记老实~ 所以就冒险试试~book左3点几~ 以为一定无人啦~ 点知好大班日本人系到 开3足围~叫野食~都好似无咩谂头~ 都系同师父讲 150 per head 整d好野过黎啦~佢就写左10样野出黎~ upload左d相~ 食物唔讲晒~ 但要试下个"龙虾配香草乌冬"! 师父话其他地方无 所以要一试! 的确又真系好食wor!圣子份量多! 我唔知有几多斤 但真系食完成餐饭都仲有得剩 我自已都食左8只以上~条鱼 我唔知咩鱼 个样就衰衰 就好滑! 扇贝 鲍鱼一人一只~够甜~其实食到临尾上炒菜同炒饭时都已经饱晒~ 真系食海鲜食饱~但临尾点都要整返旧桂花糕! 真系真系好掂! 好香贵花糖味 唔太甜! 正!
人生第一次去南y岛~同班教友去食海鲜~ 15人
之前问定d朋友南y岛边间好食 系人地知食海鲜好多时都俾人呃
好多人都话天x太贵 所以一定唔拣
上黎睇到威记老实~ 所以就冒险试试~
佢就写左10样野出黎~
条鱼 我唔知咩鱼 个样就衰衰 就好滑!
扇贝 鲍鱼一人一只~够甜~
其实食到临尾上炒菜同炒饭时都已经饱晒~ 真系食海鲜食饱~