2017-11-08
呢排成日见到朋友黎呢度打卡,吸引左我黎😝😝👾真系有好大只transformer ,食物都好唔错😆👍🏼👍🏼门口有只超级型仔既变型金刚😍入夜仲会有唔同颜色既射灯😜🤖 好抢眼!附近都系一啲食米线既舖头店舖既装潢好有心思,周围都有transformer既踪影😆好型!我地总共叫左2个米线,4个小食🤣 Haha 太大食啦😹原本系叫左3个小食,但最后忍唔住encore😜 A9 黄酒鸡柳汤米线🐔呢个米线好足料👍🏼👍🏼,鸡柳有好多🐥 另外仲有冬菇,杞子,党参等材料!👻 首先试一试个汤先😆 一饮落去就食到好浓既中药材既味道同鸡味👃🏽👃🏽 食落米线索晒啲味,啲𩠌多到可以一啖米线一啖𩠌👅正呀~A8 鱼汤烤鱼汤米线🐟呢个系朋友点嘅🐠🐠米线,我都试左几啖😋呢个好好味>< 好浓鱼味,好鲜味🍃但唔系好假用浓汤宝𠮶种😚 我超钟意!!旧烤鱼正😛😛鱼肉好滑嫩👶🏻 🙌🏽Btw 提一提大家,张相后面既transformer 系装住辣椒油!真系食得辣先落🤣 我落左好少都已经顶唔信,要叫野饮解辣😝佢啲辣系好好味 好香,值得一试!!但就要小心落既份量B1 炸珍珠奶茶☕️Lalalalalalala 呢个系最吸引我地既小
A9 黄酒鸡柳汤米线🐔
A8 鱼汤烤鱼汤米线🐟
B1 炸珍珠奶茶☕️
Lalalalalalala 呢个系最吸引我地既小食😝 最后encore左佢😋😋😍 上枱热辣辣,呢个炸珍珠奶茶外边炸得好脆,入面真系有珍珠,好烟韧😛😛 食落去真系珍珠奶茶嘅味,加埋佢提供嘅炼奶,非常好味啊!🍼
B2 凉拌鸡翼尖🐓
份量好多,越食越辣好过瘾👅
B3 手拍青瓜🥒🥒
青瓜上面嘅麻酱一啲都唔孤寒😍青瓜够晒fresh😙