2023-07-08
我敲开有惊喜登。登。登。登法宝🧿多啦A梦蛋糕有内涵又有外涵,由米芝莲师傅设计,白朱古力星球,幻彩极光黄绿色🌎,打卡一流🌟白朱古力外层沟左牛奶🥛味,好香,好顺,朱古力唔等算太甜,无添加,低糖,低油,内层木糠布甸,creamy,蛋糕质素好👍🏻内附🪐 行星环,✍🏻 行星环写祝福语,🔨 小木槌,🕯️ 生日蜡烛,💡 LED灯,🗳️ 四方形蛋糕盒送俾朋友,同事,屋企人生日都好神秘,开心😆等佢地卜岀一个surprise🥰🥰旺角中心无人不晓,地点方便,舖头易揾😙SUPRiZE U 惊喜甜品专门店 @SURPRiZE.U📍 旺角中心2楼立食区SK1A店 仲可以官网落单最优惠扑扑蛋糕#卜卜蛋糕#网红蛋糕 #星球蛋糕 #千层蛋糕 #星空蛋糕 #旺中立食 #惊喜专门店 #惊喜甜品专门店 #生日蛋糕 #旺角蛋糕店
我敲开有惊喜登。登。登。登法宝🧿多啦A梦
旺角中心无人不晓,地点方便,舖头易揾😙
SUPRiZE U 惊喜甜品专门店 @SURPRiZE.U
📍 旺角中心2楼立食区SK1A店