2018-07-21 192 浏览
遇正下雨天,街外湿湿淋淋,同仔仔相约朋友仔一齐去愉景新城玩,就算落雨都无有怕,可以逗留喺室内场所比佢哋玩餐饱呢处真系好适合一家大细嚟,无论行街睇戏食饭,再加埋商场里设有儿童游乐场,喺室内地方一样可以放到电玩咗大半日,又到够钟食饭嘅时候,去咗梦见屋等位,唔使几耐就有位了首先吸引我注意并唔喺啲食物,而喺门外果一只大大嘅癫猫,好卡哗儿呢!仲有一啲以癫猫为主题嘅甜品同咖喱,卖相认真可爱小朋友一睇餐牌就话要食嘅儿童餐烟三文鱼芥末薄饼唔知喺咪我哋太肚饿,一食有令人惊喜嘅感觉,芥末同烟三文鱼配搭超凡,我哋一致认为Pizza好得🍴明太子忌廉海鲜意粉menu显示🌶,食落唔觉得辣,味道稍嫌淡咗啲,落咗盐捞匀明太子在意粉上,顿时觉得有番啲味道蒲烧鳗鱼炒饭份量多好够食,味道唔错加钱配指定蛋糕,拣咗黑森林蛋糕同杂果挞,两款也好味焦糖忌廉咖啡 咖啡稍带苦味玩饱兼食饱,又喺时候讲 Bye Bye

仲有一啲以癫猫为主题嘅甜品同咖喱,卖相认真可爱

小朋友一睇餐牌就话要食嘅儿童餐

烟三文鱼芥末薄饼

🍴明太子忌廉海鲜意粉

蒲烧鳗鱼炒饭

份量多好够食,味道唔错

加钱配指定蛋糕,拣咗黑森林蛋糕同杂果挞,两款也好味

焦糖忌廉咖啡 咖啡稍带苦味

玩饱兼食饱,又喺时候讲 Bye Bye