餐厅: 米子
资讯:

2016-09-26 820 浏览
今日同男人行宜家家居,可惜系星期日嘅关系,到到都爆到痴左线👀唯有揾间冇咁多人嘅黎食啦。我地叫左个海南鸡汤檬,好正,汤底好清甜,啲鸡好嫩,我系咁饮啲汤,就不停被男人笑我。因为好似嘛,所以啲汤檬都系食左好少咋。冇记错价钱好似系60有找,性价比很高啊!比个赞...然后叫左个软壳蟹卷,好新鲜的配菜,有虾米,有肉,有香草,有扎肉,有芒果,有牛油果,等等,好足料,我见台台都有叫,即叫即做系值得赞嘅。再叫左个羊架就叫左男人收手唔好再叫,反正呢间野咁好食,可以下次再试其他,费事食到撑住个肚咁走好辛苦喇。羊架好的色,有3支骨,值肉味重,有肉汁,香脆而又唔漏,起码唔会咬唔到又苏先啦。喂住叫左个奇异果加火龙果汁,好正!系多左啲冰之外,其他都好足料...男人叫左杯芒果唔知咩,中左伏,所以记痴我杯野黎饮喇。但都好嘅,帮我饮晒啲冰😂加油啊,我地一家会返黎再食的😊差啲唔记得,你地嘅服务好好啊,我叫嘅汤河可以转成我中意食嘅汤檬,而已可以比热水我,又时不时帮我地换碟,其他地方就算收加一都有你地咁亲切的服务啊😛

加油啊,我地一家会返黎再食的😊

2016-09-10
  • 越南春卷