2021-10-25 485 浏览
贪方便入左去食,又中伏了order 左一个下午茶肥牛拉面,隔左一阵同我地讲全部拉面/乌冬都冇哂唯有转特餐?定常餐?要左个面配炒蛋猪扒同多士,点知黎到系乌冬。。。又话冇乌冬?🙄猪扒质素算正常,不过就好油炒蛋份量极少另外order 一份全日早餐鸡扒size 比较细,味道同肉质都可接受,不过都系好油炒蛋份量同样系少薯蓉正常加左钱叫杯红豆冰,除左甜左少少都算唔错讲下呢度既"优质"服务店员黎送餐时问佢拎杯水,个男店员系冇任何表示然后转身走左🙃🙃🙃虽然佢之后系有俾到我,不过完全唔show 个客系咩玩法另一个女店员收紧餐牌,然后将成叠餐牌放系我地张台,连问或者知会一声都冇👏🏻👏🏻 隔左一阵先拎返走之后又讲下卫生一入到黎系店员安排座位俾我地,咁即系suppose 已经执好台先安排座位但一坐低就见到一旧用过既纸巾冇清理之后提供既餐具系有污迹既🤢总共食左116蚊食物质素还可接受,不过服务同卫生确系好差
贪方便入左去食,又中伏了
唯有转特餐?定常餐?
猪扒质素算正常,不过就好油
炒蛋份量极少
另外order 一份全日早餐
鸡扒size 比较细,味道同肉质都可接受,不过都系好油
炒蛋份量同样系少
薯蓉正常
加左钱叫杯红豆冰,除左甜左少少都算唔错

讲下呢度既"优质"服务
虽然佢之后系有俾到我,不过完全唔show 个客系咩玩法

之后又讲下卫生
但一坐低就见到一旧用过既纸巾冇清理
之后提供既餐具系有污迹既🤢

总共食左116蚊
食物质素还可接受,不过服务同卫生确系好差

2021-10-24
等候时间
5 分钟 (堂食)