2017-02-27
同事话想一齐食野跟住行左去大坑揾地方食野,跟住突然见到呢间餐厅朋友话想入去食,就走左入去试下。烧烤拼盘羊脾同埋烧鸡一啲都唔会干身,够嫩滑,烤得岩岩好又够多肉汁,餐厅果然系即叫即整。炸脆圈作为前菜嘅炸脆圈入口要够脆身,而且够晒热,份量亦都好足唔会太小,不过本身个味道唔会令人难以接受,作为一个倾偈嘅小食真系唔错架。羊肉咖哩咖哩最紧要系香浓,呢个奶油芝士咖哩厨师整得真系唔错,咖哩味道又够香浓同时真系有羊肉入面架,而且入口唔会辣,味道反而有一点香甜,岩唔太食辣嘅人黎食下。烤饼将咖哩配合烤饼系一个绝配,餐厅嘅烤饼全部即叫即整,保证新鲜又热辣辣嘅同时又够软身,咖哩香浓味道配合烤饼真系令人一试难忘不过由于我地第一次食印度野,所以未敢试,不过下次再黎实会食多啲
羊脾同埋烧鸡一啲都唔会干身,够嫩滑,烤得岩岩好又够多肉汁,餐厅果然系即叫即整。 炸脆圈
作为前菜嘅炸脆圈入口要够脆身,而且够晒热,份量亦都好足唔会太小,不过本身个味道唔会令人难以接受,作为一个倾偈嘅小食真系唔错架。 羊肉咖哩
咖哩最紧要系香浓,呢个奶油芝士咖哩厨师整得真系唔错,咖哩味道又够香浓同时真系有羊肉入面架,而且入口唔会辣,味道反而有一点香甜,岩唔太食辣嘅人黎食下。 烤饼