2023-12-05
餐厅环境宽阔 装潢colorful 一路食都见到几多印度朋友 相信都几正宗🪷▫️Palak Patta Chaat $79印度特色嘅前菜炸菠菜叶 配上yogurt同红石榴 炸得非常香脆▫️ Saag Paneer $ 119烩菠菜芝士🧀 芝士一啲都唔膻 论质感唔讲以为食紧豆腐 酱汁系菠菜泥 虽然唔太食到菠菜味 但出奇地好味!▫️ Kulcha $49除咗我哋熟悉嘅naan bread kulcha亦系其中一款Indian bread 餐厅有Onion / Masala可供选择 我地拣咗洋葱🧅 食落热辣辣又松软 配埋烩菠菜芝士 真系无得输👍🏻 ▫️ Cheese Stuffed Mushroom $110烤蘑菇串烧 Juicy嘅蘑菇中间酿咗浓郁嘅芝士馅料🧀 芝士控一定唔可以错过!▫️ Manchow Soup $49系一款印中fusion嘅汤 另外配有炸咗嘅面条 有啲似中式嘅肉丝炸面𠮶啲感觉 饮落比较稠有啲似豉油芡汁🤣▫️ Patiyala Lassi $59饮落酸酸地 似Greek yogurt 几开胃▫️ Mango Lassi $59芒果乳酪 质感比较稠 本身惊好甜好假 饮落甜度啱啱好 又几好
▫️Palak Patta Chaat $79
▫️ Saag Paneer $ 119
▫️ Kulcha $49
▫️ Manchow Soup $49
▫️ Patiyala Lassi $59
饮落酸酸地 似Greek yogurt 几开胃
▫️ Mango Lassi $59
芒果乳酪 质感比较稠 本身惊好甜好假 饮落甜度啱啱好 又几好㖞!💛
其实个人都系初尝印度素菜 估到有惊喜!🤍钟意佢哋嘅烩菠菜芝士配Kulcha 另外2款Lassi都几好饮