2023-12-22
今时今日嘅印度大餐,真系不得了,口感同香气我绝对俾个like👍!咖哩角超级正,酥脆得嚟唔油腻,夹埋特制酱汁,轻咬一口就觉得外皮嘅松脆同内馅嘅浓香绝配,宜家谂起都仲流口水😋。啲烧虾嘅香气,喺店门口就闻到,色泽诱人到不得了,轻轻一咬,鲜美虾肉配上微微嘅咖哩味,真系鲜到弹牙!薄饼都唔例外,香脆加上淡淡麦香,一试爱上,再加埋个拼盘嘅烟韧结构同埋烧烤嘅外表喺灯光下闪闪生辉,真系睇落去都开心!店内环境暖烘烘,布置得好有印度风味,虽然空间唔大,但各种香料嘅混合香味,已经够我饱足一晚🌟。老板服务周到,细心介绍每一道美食,令到我哋呢次饮食之旅,愉快过瘾。嚟到印度菜,点少得𠮶股独有嘅香料诱惑?唔只味道层次丰富,喺香气同口感上都系一次非一般嘅探险。港式粤语形容词?好呀!讲呢家嘅食物,我会话佢哋「醒胃」、「惹味」,而且「够哂水准」!食完这顿大餐,心情都靓晒😌。