餐厅: Calfit
资讯:

前2日同朋友去食印度菜因为第一次食印度菜觉得好兴奋!首先要赞一赞员工服务态度,感觉好nice。一饮完水,员工都会即刻留意到,帮我地加水。另外,每一次上菜,店员都会逐一介绍菜式,感觉好有礼貌。食物味道方面,所有食物都好有印度风味, 香料味重, 未食过可能会食唔惯。不过旁边有位客人话上次食过好好食要再去食多次。另外, 因为系健康餐厅, 食物都好健康, 例如用藜麦等等既超级食物, 好食得黎又完全冇罪恶感。特别推荐柠檬雪糕, 系印度雪糕黎, 口感好特别, 未食过一定要试下!
前2日同朋友去食印度菜
因为第一次食印度菜觉得好兴奋!

首先要赞一赞员工服务态度,感觉好nice。
一饮完水,员工都会即刻留意到,帮我地加水。
另外,每一次上菜,店员都会逐一介绍菜式,感觉好有礼貌。