2022-05-27
今日又去饮 #早茶,九点半就到😴 本来对依间酒楼冇乜好感,因为好耐之前员工态度恶劣,食物又一般,所以都冇期望。今日一去到,可能仲早,门口冇咨客自己直入揾位,其实之前有咨客都等如冇,因为佢都系叫你直入🙄坐底咗,店员走过来同我地讲早晨,#好有礼貌 地开茶,真系抵赞👍 环境冇之前咁迫,可能疫情台同台冇咁近。早晨孖宝 $28.8,叫咗 #香麻流沙包 同 #山竹牛肉球,两样都唔错。唔系有好多地方有黑芝麻流沙包食,值得一试♥反而佢话必食既奶黄流沙包 $10.8 一个,就比较一般,一来个包大个有点硬身,二来唔算好流沙。另外叫咗 #粟米咸骨粥 同 #药膳鸡脚,都系$16.8,都算 #抵食。粥底稀杰度适中,够咸味。鸡脚卖相一般,但够淋,汤味道亦够香。 想讲吓叉烧肠,佢唔算好滑,亦唔系厚,系比较烟韧果种。茶钱$7,区内系算最平早茶时段到11点半完推介指数:6/10
想讲吓叉烧肠,佢唔算好滑,亦唔系厚,系比较烟韧果种。
茶钱$7,区内系算最平
早茶时段到11点半完