2020-07-07 172 浏览
平日黎冇乜人唔驶等位,本身入座时安排左张矮台櫈俾我地(依张台可能会岩净饮咖啡吹下水),但我觉得如果想食正餐会食得唔舒服,所以想换另一张正常少少嘅台,我指住某一张,佢地都好nice肯安排俾我地转。餐牌唔算多野拣,因为我地要食lunch,所以pasta都系得3款拣,咁我就拣左明太子蚬肉蟹棒意大利面$72因为系人手即整,等耐左少少。酱汁好creamy,一啖一酱汁,而且上面嘅紫菜都好fresh,份量都多,所以性价比高!海鲜risotto 老公拣的,虾好弹牙我加左杯榛子鲜奶Coffee 同老公的菠萝汁(跟餐要另加$18)榛子鲜奶Coffee有一点苦,反而我钟意依个苦涩味。大概食左2百蚊左右啦,其实住系附近都系食过一次,记得之前食系麻麻地,可能依家转左手,所以食物同饮品质素都比之前改善左好多。

海鲜risotto
老公拣的,虾好弹牙

榛子鲜奶Coffee有一点苦,反而我钟意依个苦涩味。

2020-06-26