2024-06-19
老公亲自推荐俾我话好食既🥰而且佢个儿童餐仲好吸引🤩所以今日带埋个女再食一次!拣左Moko分店,餐厅坐位非常寛落,张枱又够大,坐得好舒服👍🏻先黎一个「扭蛋童乐餐」$88顾名思义,食完个餐可以扭一次蛋🥰儿童餐个海豚造型饭好可爱吸睛!仲有小朋友都钟意嘅小螃蟹香肠、时令水果、啫喱、饮品等等。阿女全程安静地自己食晒所有野!仲死都吾俾我帮佢😂好欣赏呢个餐营养均衡,有蔬菜同水果👍🏻仲有得扭蛋坚系开心猪🥰到我哋大人enjoy下~✨虎虾天妇罗冷乌冬配豚角煮丼定食 $158✨大虾野菜天妇罗定食 $140✨软壳蟹(半只) $44✨生蚝🦪 $64真系要大赞佢地既天妇罗🍤非常非常好食🤤每件都系新鲜即叫即炸!确保客人食到最香脆口感👍🏻重点系外边嘅炸粉好薄一啲都唔油利!而入面既食物确是保留食物本身既新味及肉汁!非常鲜嫩可口😋难怪老公之前就已经大赞呢间!佢仲话好食既天妇罗就系应该甘样既🤭
先黎一个「扭蛋童乐餐」$88
顾名思义,食完个餐可以扭一次蛋🥰
到我哋大人enjoy下~
✨虎虾天妇罗冷乌冬配豚角煮丼定食 $158
✨大虾野菜天妇罗定食 $140