2021-01-14
上星期去咗西湾河, 顺便买食个饭, 一直知道有呢间💛饭堡食, 今次终于有机会试喇🤤🤤 我叫咗一个餐, 有一个饭堡、一个小食同一个饮品, 嘢食全部都系即叫即整咖, 热辣辣好满足😚🍣 厚烧鳗鱼玉子饭堡 ($48)本身以为一个饭堡唔会好大份量, 点知原来都好filling! 食完会超饱肚😆 呢个饭堡系由紫菜、寿司饭、厚烧鳗鱼、玉子、saucing组成嘅, 因为我系鳗鱼fans贵啲都照拣咗🤫 结果都冇令我失望🤗 饭堡系即叫即整嘅, 馒鱼味、玉子、酱料嘅比例设计啱啱好, 一啖入面食得出晒佢哋嘅味道😙🐣 唐扬炸鸡 ($15/6粒)即叫即整嘅炸鸡系最正咖😋 热辣辣之余仲好juicy好多汁, 炸粉好薄, 大大粒鸡, 鸡肉仲几滑添😚🤞🏻🍵 冷泡玫瑰乌龙茶 ($18)呢个茶真系好好饮! 超级推荐🏆🏆🏆!! 健康无糖之余仲好香浓, 一开盖就闻到好香嘅玫瑰味, 饮落乌龙茶都好浓, 真心系饮过嘅乌龙茶入面数一数二咁好, 仲要冻饮都咁正🥺 饮完之后仲可以自己加热水浸多个茶包一两次添🤩 雪瀛手作仲有另外呢个玫瑰乌龙茶茶包咖, 买返屋企或者office饮都好方便😋 (本人已入手🤪)
🍣 厚烧鳗鱼玉子饭堡 ($48)
🐣 唐扬炸鸡 ($15/6粒)
🍵 冷泡玫瑰乌龙茶 ($18)