2020-08-26 694 浏览
💁🏻‍♀️其实留意咗鸡翼山好耐,不过草根都系第一次试🤤~👣𠮶日去到新都会广场1楼,👃好远已经闻到好香嘅食物味,仲见到好多人买鸡翼外卖添。🗣👂🏻咁啱俾草根妹妹听到,👨🏻‍🍳👩🏻‍🍳老板好好人咁样送多一堆避风塘鸡翼尖比前面对学生情侣试味🥰,仲好风趣咁同佢哋讲欢迎喺佢哋个IG 留comment,唔好食嘅话照弹都得🙊。.🐥12件鸡翼(最多3款口味)+1杯饮品($118).📍文清风玫瑰鸡翼 Rose Chicken Wings📍新加坡明哥脆香鸡翼 Singapore Style Crispy Chicken Wings 📍咸柠七鸡翼Salted Lemonade Chicken Wings .鸡翼新鲜炸出,鸡皮炸得又干又脆🤩,食落一啲都唔油腻🤤😏,好正!好滋味!鸡翼肉质嫩滑,玫瑰味上面真喺有几片玫瑰花瓣🌹,玫瑰同蜜糖🍯味道真喺几夹,不过草根觉得玫瑰如果可以重啲,就会更加正。 🇸🇬新加坡明哥味就带辣🔥,肉质最嫩,味道够晒惹味!最后咸柠七就带微微青柠味,不过食落都系以蜜糖味为主,感觉未够突出。.📍水蜜桃粒粒甜果茶 Iced Peach Tea.鸡翼即叫即炸,⏳制作时间大概10分钟左右。外卖拎上手唔单止

💁🏻‍♀️其实留意咗鸡翼山好耐,不过草根都系第一次试🤤~

🐥12件鸡翼(最多3款口味)+1杯饮品($118)
📍文清风玫瑰鸡翼 Rose Chicken Wings
📍水蜜桃粒粒甜果茶 Iced Peach Tea
鸡翼即叫即炸,⏳制作时间大概10分钟左右。外卖拎上手唔单止热辣辣🔥,仲好好好香👏🏻!整体味道真系唔错,买一盒返去仲可以同屋企人分享添。