2023-03-07
屯门即焗拿破仑专门店 佢地招牌系即叫即焗拿破仑 提前一小时预定就拎得 呢次试试新口味 简单纪录下(餐牌睇图).⭐️大福猫猫拿破仑表面有芒果同士多啤梨粒粒😍再加左小小玫瑰香味 同埋好得意嘅猫猫装饰😋酥皮可以见到层层分明 咬落会食到食地碎😋中间夹住大量奶油同麻薯 同十胜红豆好夹🤔如果跟番餐牌 用大粒青提 同大粒士多啤梨 卖相会吸引好多 .⭐️智利肉酱热狗$45😋呢个表面肉酱好好食😋热狗系用左粗身嘅设计可以大啖大啖咁食肉酱同热狗🤔面包系成个比例脆身同干果种评价中等 有佢优点 个人比较钟意外脆内软果种 .⭐️韩国草莓牛角包窝夫$36⭐️鲜芒果牛角包窝夫$36佢地表面d cream 望落唔滑 但入口好滑水果唔酸 窝夫 会做到牛角包一层层𠮶种蜂窝感觉.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_屯门.#KuruLab (屯门)地址:屯门屯顺街1号屯门市广场1期1楼1268号舖.⭐️评分:味道:3.5/5环境:3.5/5服务:3.5/5抵食:3/5.钟意睇野食既朋友仔 记住帮手like分享 同揿埋右上钟仔超感谢你嘅支持🙏🏻一齐见证我脂肪成长.‼️想睇更多资讯‼️呢边有猫猫睇:@hkf
⭐️大福猫猫拿破仑
水果唔酸 窝夫 会做到牛角包
一层层𠮶种蜂窝感觉
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_屯门
#KuruLab (屯门)
地址:屯门屯顺街1号屯门市广场1期1楼1268号舖
‼️想睇更多资讯
‼️呢边有猫猫睇:@hkfuncatrecord
‼️ig : hkfunfoodrecord
‼️fb : funfunfoodrecord
#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #food #foodphotography #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #食评
#屯门美食 #牛角窝夫 #甜品 #窝夫 #拿破仑 #热狗