2022-06-18 100 浏览
由于餐厅主要都系即切即磅,有牛肩排、肉眼、西冷、牛柳、日本和牛、以至稀有部位都有选择,全部按重量标价,所以我都花左好多时间去睇个餐单同谂食咩😂最后我就点左个牛柳180g ,😄真系好抵食呀餐厅位置都阔落,所以都好易揾到位置坐,用自助机点餐超方便😍等左大概五分钟就已经有得食🤣仲要佢系即叫即煎,摆到面前仲热辣辣😋牛柳超大旧,岩岩好三成熟,熟度岩岩好👍🏻真系好食,唔会好难咬,加上佢仲有个自助沙律吧,有沙律🥗、罗宋汤同白饭去任加😊真系会好饱另外,新鲜出炉既肉眼另舍香! 切开真系岩岩好medium rare 无多无少,食落口未到即溶既,但肉味都几香浓,配自家烧肉汁食一啲都唔会滞,台面上仲有提供黑胡椒同海盐比大家调味👍🏻👍🏻😆真系贴心😋😋有机会会同朋友再黎餐厅试唔同既牛😋🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿店铺: 牛极 (怡和街) (铜锣湾)地址铜锣湾怡和街19-31号乐声大厦地下1C-1D号舖🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿#铜锣湾 #牛扒 #岩盐牛扒 #foodie #hkfoodie #hongkong #taste

🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
店铺: 牛极 (怡和街) (铜锣湾)
地址铜锣湾怡和街19-31号乐声大厦地下1C-1D号舖
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿