2023-08-29
饿妈家姐 尖沙咀加拿芬道45-47号宏生大厦地下D2号舖味道评分:☄️(highest_surprise)/☀️/🌤(pass)/⛅️/💨(lowest)☄️芝士烟肉菠萝汉堡 $59本身谂住试佢地既手打黑毛猪/安格斯汉堡,但我太迟去已经sold out左🥲之后老板就推荐左依个非常juicy既包比我,专门用烟肉包住菠萝,令人食出有爆汁的感觉☺️💓依个汉堡有菠萝蕃茄生菜等等,食落会相对轻盈,食多几啖都唔会有好大负担~☄️XO酱羊肉炒肠粉 $56港式味道☺️非常惹味的炒肠粉,份量都非常多,羊肉虽然是薄身,但羊味十足,又够滑😋我同男朋友争住食😌劲快就ko左☀️炸烧卖(8粒) $25 + ☀️火龙果粉红汁 $4炸烧卖系细个的回忆😌宜家一见到有得卖就会忍唔住买!依个即叫即炸的烧卖亦都冇令我失望,几好味,今次仲专登加左佢地独家的火龙果粉红酱,barbie粉红色非常吸睛💓味道十分清新,酸甜酸甜,好味🤤❤️🔥设有少量站位比大家堂食❤️🔥手工汉堡系列限量发售,人工手打,售完即止❤️🔥食物众多,主打港台日系创新小食,由专业厨师主理🤩❤️🔥❤️🔥❤️🔥既然你睇到尼度,不妨比个like & comment & follow ~话
尖沙咀加拿芬道45-47号宏生大厦地下D2号舖
☄️芝士烟肉菠萝汉堡 $59
☄️XO酱羊肉炒肠粉 $56
+ ☀️火龙果粉红汁 $4
❤️🔥设有少量站位比大家堂食
❤️🔥手工汉堡系列限量发售,人工手打,售完即止
❤️🔥食物众多,主打港台日系创新小食,由专业厨师主理🤩
❤️🔥❤️🔥❤️🔥既然你睇到尼度,不妨比个like & comment & follow ~话比我知你有睇,比啲动力我丫
❤️🔥最后既最后,口味尼家野因人而异啦~