2021-11-30
想食流水虾好耐,今日终于约到朋友陪我去试下🙌🏻。任饮任食两个半钟。除左虾,成人重送海鲜船同美国Prime级牛肉。每台隔离都有个水缸可以即时夹啲大头虾上嚟食,即夹即烧,保证够晒新鲜😍!D虾生猛到有时明明夹到但又弹走左。有得玩又有食,一举两得✌🏻😚!本身唔知,店员话原来要先将虾放落冰水冻晕先再烧黎食。枱面重有花椒胡椒等调味粉供客人为大头虾调味。我同朋友都无加。因为虾本身够新鲜,唔需要调味都已经好好食了~海鲜船有扇贝、鲍鱼、脆鱼鲩同蚬。美国Prime级牛肉分别切成粒和薄片,各有不同口感,牛味香浓。另有各式海鲜、肉类、丸类、蔬菜、沙律、熟食、炸物、汤、水果、甜品、雪糕任食😍。最特别系有熟食,重有白饭任装!海鲜有鱼、蚝、青口等。秋刀鱼重系原条上!😱好夸张!蔬菜方面,金菇同娃娃菜已预先用锡纸包起,加左好多蒜蓉,食落好香啊!炸物方面有炸饺子、炸鸡翼等等。用个暖炉烘住保温,确保够热。甜品款式选择好多!🍮🍰🍧有雪糕、马卡龙等。雪糕重有唔同口味拣。估唔到有榴梿味!我朋友最钟意食榴梿,佢就最开心啦。饮品选择多,实有款啱你口味。
本身唔知,店员话原来要先将虾放落冰水冻晕先再烧黎食。
海鲜船有扇贝、鲍鱼、脆鱼鲩同蚬。
海鲜有鱼、蚝、青口等。秋刀鱼重系原条上!😱好夸张!
炸物方面有炸饺子、炸鸡翼等等。用个暖炉烘住保温,确保够热。
甜品款式选择好多!🍮🍰🍧
饮品选择多,实有款啱你口味。