2024-12-09
👧🏻😋👅🍽✨即捞海鲜 多元放题🫶🏻-🦀 作为牛站忠粉, 见佢地开新brand当然要支持一下, 比牛站多左即捞海鲜, 加埋放题食物同靓汤火锅, 仲要晚市$300唔使, 基本上系冇得输🦀 打去book已经要一个月后既期, 3小时午市同早鸟5:30会多D位, 去到见到预约队都超长龙.. 会有少量walk in位置都可以试试运气-🤩🤩🤩2小时晚市火锅放题 7:30前离座 $298-▪️即捞海鲜超多款式一大个U型水缸格格唔同款, 全部跳跳扎好生猛😝 任夹任捞仲无限refill; 装满一桶可放底俾姐姐洗干净, 用牌仔就拎得返; 极推介鲍鱼同海虾, 鲜甜弹牙 😙▫️厨师推介铁板鹅肝多士: 鹅肝油润软滑, 多士薄脆, 加少少黑醋好食! 烤榴梿系自助区任夹, 大大旧肉好厚好香甜!▪️火锅配料无壳牡蛎好大只, 软滑鲜甜 🦪 澳洲M5和牛唔算肥但肉质软嫩; 澳洲羊肉片用清汤都唔膻好好食! ▫️甜品/饮品Haagendaz雪糕杯任食, 仲有我最钟意果仁味, 另有大大粒忌廉泡芙, 芝士挞, 大福, 巴斯克等等好多款式🍨$300有清酒/梅酒/真露/啤酒任饮, 当然唔少得椰青/甘蔗水, 冷泡茶同汽水
即捞海鲜 多元放题🫶🏻
🤩🤩🤩