2024-12-17
呢间超人气既放题唔怪得咁Hit🔥佢个任捞海鲜区🌊不停refill比人夹海鲜,鲍鱼、虾🦐、蟹任你食,真系唔洗番大陆,喺香港都食到平靓正海鲜晚市放题(2小时) $298起自助任捞海鲜区:鲍鱼、蟹🦀、多款虾、贝类自助类:烤榴梿、乳鸽、铁板鹅肝多士🍞、烧生蚝🦪、榴梿炸弹、小龙虾、麻辣大头虾🌶️、黑松露酱配多士、盐烧牛舌、烧羊架、蒲烧鳗鱼、点心等甜品类:Häagen-Dazs雪糕🍨、海燕窝椰汁炖木瓜、杨枝甘露、巴斯克蛋糕🍰、泡芙、绿茶大福等饮品区:韩国青提真露、清酒、梅酒🍶、白酒、椰青水、橙汁🍊、珍珠奶茶、啤酒等海鲜区好大,多人都唔会等好耐,水质keep住循环好干净清澈💧🐟鲍鱼只只都大只生猛,煮完唔点缩、唔Un🦀三点蟹唔会甩手甩脚,好多仲系打横行紧,煮完肉质结实、有蟹味👍🏻🦐佢啲虾有几款,推介大家夹大头虾,生猛不特止,真系每只个头都有膏,肉质弹牙,蚬🐚都系不得了,无沙仲比我地夹到有只超大只好厚肉❗️只要拣好海鲜,就可以俾职员帮你再清一清干净,2-3mins就拎得返,而且refill速度极快,质素稳定虽然海鲜是重点,不过都无损其他食物嘅品质🌟全部试咗少少都几好食,重点推介烤榴梿好香,鹅肝多士encor
晚市放题(2小时) $298起
自助任捞海鲜区:
鲍鱼、蟹🦀、多款虾、贝类
自助类:
甜品类:
饮品区:
🐟鲍鱼只只都大只生猛,煮完唔点缩、唔Un
虽然海鲜是重点,不过都无损其他食物嘅品质🌟全部试咗少少都几好食,重点推介烤榴梿好香,鹅肝多士encore左好多转,鹅肝好厚身超正❣️ 个烧蚝够晒大只肥美
overall
即捞海鲜实在太正,真心用作品说话‼️建议大家唔洗加钱叫鸳鸯锅,当日我地食海胆锅底,煮完海鲜汤底已经好鲜美,亦唔会抢左海鲜既味,推介