🅿︎🅰︎🅱︎🅻🅾︎🇲🇽好耐无夜晚坐喺chill吓饮杯酒🥂﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎/𝑃𝑎𝑏𝑙𝑜𝑠 𝐺𝑢𝑎𝑐𝑎𝑚𝑜𝑙𝑒🥑 $168/ (4.2/5)最siganture嘅一定系即场喺你面前特制嘅guacamole😍论心思已经好正🤩牛油果🥑熟得啱啱好 口感creamy🥰加埋番茄🍅洋葱🧅香料🌱jalapeno🌶同青柠🍋店主会比你试一啖先 然后辣同酸可以跟口味再调🤤点埋tortilla chips超满足🍟但系可以略加啲调味先同再脆身啲就好🤍/𝑆ℎ𝑟𝑖𝑚𝑝 𝑇𝑎𝑐𝑜𝑠🌮 $158/ (3/5)大虾🦐好弹牙 chipotole mayo酱汁加一片牛油果🥑味道无咩惊喜感觉自己都做到嘅调味🤔整体性价比唔太高😮‍💨/𝐶ℎ𝑖𝑐𝑘𝑒𝑛 𝐹𝑎𝑗𝑖𝑡𝑎𝑠🐣 $238/ (3.1/5)铁板热住嘅鸡块🍗食落好juicy又嫩滑💦最邪恶嘅芝士拉丝🧀加上蔬菜嘅甜 灯笼椒同洋葱做到平衡🧅另外会有蒸笼摆咗几块tortilla🫓烟韧重面粉味🙈夹埋全部一齐好食但系调味唔太特别🥺同埋偏油腻
🅿︎🅰︎🅱︎🅻🅾︎
🇲🇽好耐无夜晚坐喺chill吓饮杯酒🥂

﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎﹎

/𝑆ℎ𝑟𝑖𝑚𝑝 𝑇𝑎𝑐𝑜𝑠🌮 $158/ (3/5)