男友生日提议食呢间, 即日打去book位只得6:00-8:00pm时段, 冇问题照订位, 我地6点3,4去到唔系太多人, 见到得一张纸大部份都系肉类和牛肉类 (盐烧/烧汁/果味牛胸腹、烧汁/法式芥茉子一口牛、辣味/烧汁牛肋条、盐烧牛舌、法式芥茉子薄牛脷、烧汁/辣味牛肋骨)豚肉类 (烧汁/味噌/盐味/黑七味猪颈肉、甜酱烧猪手肉、烧汁/黑七味/生羗猪腩肉、盐烧黑豚肉)鸡肉类 (烧蒜味/烧梅子鸡、烧意大利香草鸡、烧辣味/黑七味/烧盐味鸡中翼、黑椒蒜盐鸡软骨粒、七味粉鸵鸟肾)海鲜及其他 (烧鲭鱼、墨鱼咀、烧太子贝(带子)、烧香草虾、烧香草羊扒、烧纽伦堡肠、菠菜鸭胸卷、鹅肝鸭胸卷、烧鸭舌、烧鱿鱼须)蔬菜及冷冻小食类 (烧日本南瓜、粟米、鲜冬菇、茄子、甜洋葱、胡蔴冷豆腐、和风沙律、秘制温室青瓜、冷乌冬)热小食类 (和牛炒饭、鸡软骨饺子、生菜)其实选择既种类真系唔太多, 钟意食肉类既人真系好岩, 但如果唔钟意食肉既朋友, 真系去到冇乜野岩食, 不如讲下有咩唔见意你食啦, 一口牛真系un到不得了, 可能啲牛唔太新鲜啦, 点烧都系un, 黑豚肉唔好食, 大家如果要食牛胸腹呢, 一定要睇住黎烧, 唔可以过

热小食类 (和牛炒饭、鸡软骨饺子、生菜)

其实选择既种类真系唔太多, 钟意食肉类既人真系好岩, 但如果唔钟意食肉既朋友, 真系去到冇乜野岩食, 不如讲下有咩唔见意你食啦, 一口牛真系un到不得了, 可能啲牛唔太新鲜啦, 点烧都系un, 黑豚肉唔好食, 大家如果要食牛胸腹呢, 一定要睇住黎烧, 唔可以过火, 一过火就好硬唔得爽家啦, 羊扒都都几好食, 都算大件, 烧南瓜要注意, 因为太薄啦, 烧浓左唔驶食, 太子贝即带子啦, 都好大只既, 但烧时要小心唔可以太大力夹落去, 因为好容易散

总结 : 如果佢冇得送剌身拼盘呢, 我觉得埋单$403系好贵啰, 汽水都要$10罐, 钟意食肉既朋友一定赞不绝口, 但对肉冇乜兴趣既朋友千其唔好去, 因为冇啖好食!
冷豆腐
牛舌