2021-11-15 193 浏览
平时都有食开米线习惯,某北角group 见到有人推介,即管黎试下伏唔伏。店方标明汤底系沙鱼骨海星螺头煲出黎,市场上的确好少店舖会列明咩材料汤底,所以都抱有挑战勇者塔既觉悟😎😎 就咁睇入门价钱其实同好多人食既大集团差唔多,然后店员都推介食信心之选,一来𩠌比较多,二来价值相宜。咁钟意食鱼既我就拣左bb 辣既黑鱼片无油泡椒酸辣米线,由于好肚饿,唔记得相机食先,福相有d 求其😂😂😂 不过食落口第一啖,米线好烟un ,唔会一夹就断,亦真系无吹水,系即黎即煮😋下次要免费升级多米🥰黑鱼片有惊喜,好滑无骨。汤底个味好浓,而且无油,酸菜唔会死酸,另外好奇心下加左佢个自家制辣椒油,听说系用8种辣椒炒,唔怪得咁香😋😋见仲有肚容量,点多个凉拌猪耳,都系用自家制辣椒油捞,超好味🥺🥺,五星推介凉拌。

就咁睇入门价钱其实同好多人食既大集团差唔多,
然后店员都推介食信心之选,一来𩠌比较多,二来价值相宜。

黑鱼片无油泡椒米线

黑鱼片有惊喜,好滑无骨。

凉拌猪耳
黑鱼片无油泡椒米线