2024-08-01
-前排炭烧和牛汉堡扒店挽肉と米开张大受欢迎🥳 但系到依家都好难book 🥲 所以就食住呢间差唔多类型嘅餐厅😗 呢间都系主打和牛汉堡,全间有两边嘅吧枱围绕住师傅即叫即烧汉堡扒,唔同嘅系唔系用炭炉🙈 餐牌有几款选择,可以拣和牛或者新出嘅豚肉/鸡肉扒,汉堡有分两块($88-98)或者三块 ($118),口味就有原味/芝士🧀️/辣番茄🍅味😋 全部都包括套餐有汤、小菜同一饭温泉蛋🍳一般食量两块都足够😛汉堡有几香嘅牛味,不过食落上唔够湿润juicy🥲 但系都好欣赏调味部分,芝士系溶左𣺉喺表面,再加芝士碎,几吸引,芝士味都好浓🥰 辣蕃茄味几惹味😉 原味嘅话可以自己配搭唔同嘅调味料,例如盐、黑椒、mustard 同酱油,可以试到唔同味嘅配搭几新鲜😋 我就钟意配温泉蛋酱油同盐😛 📍一轮荃湾杨屋道18号荃新天地2地下一门町市场J36-38号舖
📍一轮
荃湾杨屋道18号荃新天地2地下一门町市场J36-38号舖