2024-02-12
初一食中餐周围都难book,不过我同男朋友两个就想试吓食其他国菜,见到呢间好似都唔错就系OpenRice book咗啦。我哋两个叫咗black mussels, burger with fries, 传统阿根廷crepes同埋两杯warmth(Happy hour)。Mussels我觉得唔错,捞埋啲汁好好食,不过男朋友就话麻麻地,唔够淋(见仁见智喇,佢咀叼)。个burger我地叫左5成熟,我觉得好impressive 因为佢成个包同块牛都好tender!薯条由内到外都好脆,都几好食,黎到仲热辣辣添。不过个crepes就好一般,传统阿根廷crepes唔知咩系入面但就好酸,雪糕系开心果雪糕,雪糕就好食好多。唔想咁酸可以捞埋雪糕一齐食。最后两杯warmth OK喇,唔觉有酒味,如果正价$110一杯唔太值。最开心系我哋拣咗坐上面,成晚好似包场咁,得我同男朋友两个,同埋坐外面可以睇到少少海景,总体嚟讲用餐体验good👍🏻