2019-09-20
呢排都好少出街食饭, 果晚即兴想食海鲜, 竟然一呼百应有车就去远啲, 最后决定入屯门三圣食广东名门不是第一次来, 佢价钱比海天合理, 坐得又舒服过冬菇亭先去旁边海鲜档买啲海鲜首先要赞职员态度好好, 无论系经理或上菜姐姐, 都好友善同好倾, 讲真, 食饭最紧要开心, 感觉好就系成功第一步上菜速度都几快, 首先系油盐水花甲, 鲜甜, 白萝卜好淋姜葱石锅鲍鱼, 意外的好吃平常本小姐唔钟意食鲍鱼, 因为通常都煮到好硬, 但今次好淋好易咬开, 唔知系鲍鱼靓定煮得好, 总之好味椒盐濑尿虾, 惹味, 啖啖肉不过上面的炸蒜就淋淋地, 唔香脆豉椒炒蛏子, 一定要加煎米粉饼底, 索哂啲汁真系好正 呢条鱼又系冇得顶, 老虎斑蒸得啱啱好, 滑到痺小二, 来多两碗白饭!!!今次食得好满足, 仲有几味其他野冇影相, 连工包料, 500位, ok啦
有车就去远啲, 最后决定入屯门三圣食
先去旁边海鲜档买啲海鲜
讲真, 食饭最紧要开心, 感觉好就系成功第一步 上菜速度都几快, 首先系油盐水花甲, 鲜甜, 白萝卜好淋
姜葱石锅鲍鱼, 意外的好吃
平常本小姐唔钟意食鲍鱼, 因为通常都煮到好硬, 但今次好淋好易咬开, 唔知系鲍鱼靓定煮得好, 总之好味 椒盐濑尿虾, 惹味, 啖啖肉
不过上面的炸蒜就淋淋地, 唔香脆 豉椒炒蛏子, 一定要加煎米粉饼底, 索哂啲汁真系好正
呢条鱼又系冇得顶, 老虎斑蒸得啱啱好, 滑到痺
小二, 来多两碗白饭!!!