2022-11-20 524 浏览
之前系K11 musea Arte by Padaria买过佢地mimi cake , 一路都想食埋佢哋原个蛋糕,屋企人好钟意甜品,今日就过嚟上环买个蛋糕返屋企,同家人分享美食。.通常想买啲造型比较精致同靓嘅蛋糕都要预早订,我个人又钟意想食就食,去Arte by Padaria就啱晒,佢哋除咗可以上网页预订之外,去店都可以即场买,每日都会准备定啲款式好靓蛋糕比大家选购。果日去到都有好多款, 我就拣左个Double Rainbows 🌈, 颜色靓又吸引。.果日我仲见到有人订左乳猪蛋糕😂 个样好似好得意,搞到不停问店员可以点订,好想订个翻去切猪😂 . 除左原个蛋糕, 西饼面包曲卡饼佢地都有,系附近嘅朋友可以去买下早餐同下午茶,都非常吸引😍😍.呢度位置就脚,店舖执得好整齐,拣嘢食果阵店员都好好倾,介绍下舖头仲有咩好食,我手痕就试左曲奇🍪,味道一样好味,迟啲订只乳猪先😂.📍Arte by Padaria 地址 : 上环港铁上环站大堂SHW 2号舖

外卖自取