2024-06-02 31 浏览
成日去买𩠌都经过呢间舖头,开头以为面包舖,原来食甜品蛋糕,小朋友见到舖头有跳飞机,跳下跳下入咗去,见到佢有好多曲奇,原来全部都系手做曲奇,买咗两罐试下,曲奇真系几好食,小朋友钟意食绿茶味,食入口好松脆,而我就钟意食咖啡杏仁脆片,比较硬身,我钟意佢嘅口感,脆卜卜好好味。另外我仲买咗几款蛋糕,第一次食烧蛋糕,感觉都几特别,不过我最钟意都系芝士蛋糕,入口好软滑,而且好香浓嘅芝士味。见到门口推介有花胶甜品,见佢都唔算太贵,杨枝甘露唔会太甜,打开闻到好香,最精彩系真系见到大大嚿花胶,成个感觉好滋润,今次买咗小朋友钟意食嘅口味,我见到佢另外有人参同埋桂花味道,下次要买来试埋佢。