2023-09-01
系深水埗有一间隐世burger小店,有时行过见到,终于抽到时间黎食啦!虽然店铺细细,都几多人黎食嫁!灯光昏暗配上音乐,令人好relax 🍔焦脆汉堡有2块安格斯汉堡扒(CAB认证)、芝士、酸瓜、洋葱、羽衣甘蓝、生菜(本地有机菜)薄薄既安格斯汉堡,但系煎得脆口,又够juicy,难怪果名称得上‘焦脆汉堡’,加上用左羽衣甘蓝、生菜、酸瓜更加清爽鲜甜,唔会觉得油腻🍔升级焦脆汉堡有3块冇激素鸡扒、芝士、洋葱、羽衣甘蓝、生菜(本地有机菜)呢个系每日限量供应既汉堡,估唔到仲可以叫到,一咬落去鸡扒爆汁好嫩滑,仲要三层鸡扒,加上本地蔬菜&自家秘制酱汁,口感更加丰富,呢个升级焦脆汉堡十分足料🐤佐酒炸鸡粒热辣辣脆卜卜既鸡粒,炸粉薄,金黄色鸡粒嫩滑,点茄汁食都唔错👍🏻🍟炸薯条店员已经系粗薯条上加左盐同黑椒,好香脆,沾上沙律酱,perfect 📍Power Burger
🍔焦脆汉堡
🍔升级焦脆汉堡
有3块冇激素鸡扒、芝士、洋葱、羽衣甘蓝、生菜(本地有机菜)
🐤佐酒炸鸡粒
🍟炸薯条