周一同女友晚上七点walk in去咗呢间火锅店,佢极力推荐话听闻好抵食又好食,佢班朋友咁啱𠮶晚又订咗包房两围。咁去到店员问有冇booking,我话冇,佢问我九点交台可唔可以,我话得,之后安排入一间小厢房 其中一张二人台,里面分别已有两台客人。咁我马上同店员阿姐order 了一个孖宝套餐" 龙趸片加极上超级雪花牛" 半份、胡椒猪肚鸡锅底及杂菇并盘,同一渣竹蔗茅根水,锅底同饮品好快就来了,肥牛同鱼片一直无嚟,等了半小时再催问店员阿姐,回覆放心无走单,师傅做唔切,咁又继续等,直到八点半我再追问阿姐,另外一位男店员话无哂龙趸,叫我转食另一个刺身孖宝套餐,我女友唔食得生冷嘢点转,迫于无奈散叫了一份极上超级雪花牛,极之无奈。其间,女友被友人邀了进包厢作客,女友告之我其友人房内桌上美食齐全、即叫即到。最后埋单五百六十几,咁嘅服务同质素,胡椒猪肚鸡锅底味道平平无奇,心谂再无下次光顾,同等价钱对面大X口任食火锅性价比不知优胜几多,不建议人少去呢间👎