2019-10-20 1288 浏览
今日嚟APM睇戏,见未够钟,于是去咗food court到医下肚先,叫左个炸子鸡定食$49,俾钱嘅时候等左好耐都唔见收银姐姐,好彩买完之后都好快有得拎。本来睇张图好吸引,但食落去发现味道好麻麻,辣子鸡冇鸡味,虽然底下有好多辣椒仔,但系完全唔入味,亦都冇辣味!重点系啲炸粉实在太厚!我只系食到好厚好厚嘅炸面粉味😢而且鸡食落去好「un」冇鸡味😢 好彩系依个餐送咗一个日式面豉汤,面试汤嘅味道正正常常,最后我放弃咗食啲鸡,用面试汤离捞饭食😂 下次试吓食啲冇咁热气嘅餐,见到依间餐厅有个鳗鱼饭, 70几蚊,睇个样好似几正,有机会再嚟试吓,睇吓我对依间餐厅会唔会有啲改观啦!P.s: 食完依餐之后我生左粒好大粒既飞滋😂

P.s: 食完依餐之后我生左粒好大粒既飞滋😂