2022-02-04
又黎到厚福街揾食,禁堂巿之后,拍拖出街都要约食lunch or yea time🥺 不过有个好处就系日头食饭抵食过夜晚🤓今次系楼上铺黎,居酒屋feel,环境舒服😌 午巿定食好抵,有汤有配菜,好丰富😜刺身五点定食 💰238好味度:💛💛💛💛刺身餐算系定食入面贵少少🤏🏻 个质素绝对对得起价钱!有鱼子、蟹柳、带子、三文鱼同大虾刺身,件件都好新鲜👍🏻 当中最出色系带子,鲜甜味十足🤩🤩 定食仲会包埋泡菜、沙律同海带汤的,但呢个盘装唔哂😂😂串扬豚肉定食 💰108好味度:💛💛💛💛呢个餐主要系荞麦面同四串炸豚肉配搭两款酱汁,一款系wasabi,食完好醒神🤣🤣 另一款系烧烤汁。不过店员仲会提供一碟汁for串烧,建议点!酸酸地好开胃的!👍🏻 荞麦面最钟意就系个汤汁可以自己决定倒咩落去调味,我自己就咩都放哂既😂 食得出wasabi系磨出黎,好香唔会话太攻鼻。生明太子 💰38好味度:💛💛💛明太子咸咸地,配酒当小食不错👌🏻芝士鱼饼 💰28好味度:💛💛💛💛要衬热食啲芝士仲系软心😍 鱼饼系甜甜地的,有弹口,小朋友应该都会好钟意既类型🤓柚子柠檬酒 💰65生啤 💰58柚子柠檬酒有惊喜👏🏻👏🏻 好似饮紧果汁咁清爽,女士都
刺身五点定食 💰238
串扬豚肉定食 💰108
生明太子 💰38
好味度:💛💛💛
明太子咸咸地,配酒当小食不错👌🏻
芝士鱼饼 💰28
柚子柠檬酒 💰65生啤 💰58
柚子柠檬酒有惊喜👏🏻👏🏻 好似饮紧果汁咁清爽,女士都岩饮
人均消费: 💰295(已加一)
环境:💛💛💛💛
服务:💛💛💛💛