2K
2007-10-17 7 浏览
食完糖水先食晚饭, 见佢d choices 唔少, 价钱合理, 装修又靓, 就入0黎试0下啦.左睇右睇, 叫了个虾仁鳝糊汤面(见图)... 0黎到发觉只系得两粒(河)虾仁0系一大碗鳝糊入面, 想暗骂之际, 发觉原来0个两粒虾仁唔好食, 腥腥0地咁味, 似乎「得两粒」并唔系坏事-_-" 鳝糊够油, d 汁好甜, 之前有comment 用「将军汉堡」0黎形容, 其实真系几贴切-_-""" d 鳝好滑, 都唔错啦. 面ok, 烟烟韧韧咁, 谂起「大家食」d 手搅面... 汤好清无乜油, 不过落埋d 鳝糊落去就系另一回事喇. XD环境装修好靓, 梳化椅好好坐, 相信3, 4 个朋友坐埋一齐食饭倾偈会几好; 招呼一般, 虽然会自动加茶, 做0野亦快手快脚, 但d 侍应(男女都系) 一系就木口木面, 一系就黑口黑面.上0黎Openrice 先知原来呢度系长龙店??? 从佢食物0既质素, 我又真系睇佢唔出!