早排食过其他舖嘅烧虾放题觉得好正,即夹即烧,今次入到嚟元朗食,对比下有咩唔同🤗位置记得以前系一间日式放题黎,唔黎都唔知原来已经转左手🦐任饮任食2.5小时流水虾放题$338/位(夜晚7:30pm 前离座)坐位隔离就已经系一个缸,可以自己拣虾边只虾生猛啲夹上黎烧😛拣虾之前要去攞冰先,夹虾最紧要快,夹上黎果下唔可以犹豫,要秒速放落冰桶,唔系啲虾就会挣扎不停弹水海鲜方面,自助区仲有得拎鲍鱼、蚝🦪、扇贝、蚬、蛏子等等嘅海鲜,全部都劲新鲜,鲍鱼夹完上黎仲郁下郁下,建议加蒜茸辣椒黎烧,更加惹味除左海鲜,仲有肉类、丸类同蔬菜等。最正系有羊架同牛仔骨,加少少孜然粉已经好好食🤤丸类已经串好晒非常方便自助区仲有少量熟食,例如干烧伊面、咖喱鱼蛋、炸榴连丸等等。另外推荐试佢地嘅紫米雪条,出面未见过,泰国产,味道特别饮品方面就有多款果汁汽水,另外仲有任饮啤酒、清酒等。啤酒仲要系喜力/嘉士伯,值回票价🤩座位坐得比较舒服,虽地方唔算好大,系攞野食个位要小心啲,比较多人

🦐任饮任食2.5小时流水虾放题$338/位
(夜晚7:30pm 前离座)